Άκαυστη Ζάχαρη για τέλεια Πανεττόνε & Τσουρέκια!
Ζάχαρη Σταθερή κατά το Ψήσιμο: Ένα Γλυκό Θαύμα για Πανετόνε, τσουρέκια και άλλες λιχουδιές!
Η ζάχαρη αυτή είναι ένα είδος λευκής ζάχαρης με χοντρή, σκληρή υφή και αδιαφανές χρώμα.
Διατηρεί το σχήμα της και δεν λιώνει όταν εκτίθεται σε υψηλές θ..
Άκαυστη Ζάχαρη για τέλεια Πανεττόνε & Τσουρέκια!
Ζάχαρη Σταθερή κατά το Ψήσιμο: Ένα Γλυκό Θαύμα για Πανετόνε, τσουρέκια και άλλες λιχουδιές!
Η ζάχαρη αυτή είναι ένα είδος λευκής ζάχαρης με χοντρή, σκληρή υφή και αδιαφανές χρώμα.
Διατηρεί το σχήμα της και δεν λιώνει όταν εκτίθεται σε υψηλές θ..
Βιολογική
ζάχαρη από άνθη τροπικής καρύδας, μη-φιλτραρισμένη, αλεύκαστη, χωρίς
προσθήκες και χωρίς συντηρητικά. Η ζάχαρη καρύδας είναι ένα εναλλακτικό
γλυκαντικό, χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη, πολύ πλούσιο σε μέταλλα και
ιχνοστοιχεία. Η γεύση της θυμίζει καστανή ζάχαρη, αλλα είναι πιο μεστή
..
Φυσικό
γλυκαντικό σε κρυσταλλική σκόνη χωρίς θερμίδες. Η ερυθριτόλη είναι μια
φυσική αλκοόλη σακχάρου (πολυόλη) που απορροφάται γρήγορα στο λεπτό
έντερο, αλλά δεν μεταβολίζεται.
Έχει παρόμοια γεύση και υφή με τη ζάχαρη, αλλά είναι μη θερμιδικήΔεν αυξάνει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα.Δεν..
Η
βιολογική μελάσα Blackstrap είναι ένα φυσικό υποπροϊόν της διαδικασίας
εξευγενισμού του ζαχαροκάλαμου. Ως αποτέλεσμα τριπλής απόσταξης από
βιολογικό ζαχαροκάλαμο, όλα τα θρεπτικά συστατικά από τη ζάχαρη και τα
υπολείμματά της εξάγονται, αφήνοντάς μια πλούσια, μεστή μελάσα. Η μελάσα
black..
Παραδοσιακό συμπύκνωμα μούστου από 100% φρέσκο σταφύλι υψηλής
διατροφικής αξίας. Το πετιμέζι είναι ένα παχύρρευστο σιρόπι που
φτιάχνεται βράζοντας τον
μούστο. Η γεύση του δεν είναι μόνο γλυκιά, αλλά πολύ πιο σύνθετη, με
ελαφρά πικρό υπόβαθρο.
100% φυσικό προϊόν, χωρίς προσθήκη συντηρητι..
Βιολογικό
σιρόπι αγαύης, ιδανικό για ζεστά ή κρύα ροφήματα, smoothies, κοκτέιλ,
παγωτά, pancakes και γλυκά. Σε πρακτική συσκευασία squeeze για ευκολία
στη χρήση!
Συστατικά: ..
Απεσταγμένο
σιρόπι σακχαρότευτλου βιολογικής και βιοδυναμικής γεωργίας (Demeter).
Ένα φυτικό γλυκαντικό το οποίο αντικαθιστά τη ζάχαρη σε όλες τις χρήσεις
της. Εξαιρετικό ως επάλειμμα στο ψωμί, σε τηγανίτες, στο γιαούρτι, σε
επιδόρπια και συνταγές ζαχαροπλαστικής. Περιέχει 18mg σίδηρο ανά 10..
Με βελούδινη υφή και πλούσια γεύση, το Σιρόπι Χουρμά είναι μια εξαιρετική εναλλακτική για τη ζάχαρη, χωρίς λιπαρά. Από 100% χουρμάδες βιολογικής
καλλιέργειας, είναι ιδανικό συστατικό για να γλυκάνει κάθε συνταγή στη
μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική ή για ροφήματα, γιαούρτι, τηγανίτες,
πόριτζ κ...
Η ζάχαρη είναι οργανική κρυσταλλική, γλυκαντική ουσία που ανήκει στους
δισακχαρίτες, παραγόμενη από την επεξεργασία διαφόρων φυτών. Αποτελεί
χημική ένωση ενός μορίου γλυκόζης και ενός μορίου φρουκτόζης ως προϊόν
της φωτοσύνθεσης των φυτικών κυττάρων. Ο μοριακός χημικός της τύπος
είναι C12H22..
Είναι μία φυσική, ανεπεξέργαστη γλυκαντική ουσία που προέρχεται από
τα άνθη των δέντρων της καρύδας. Είναι από τα πιο παραγωγικά και
διαδεδομένα φυτά στον κόσμο, Cocos nucifera και αναπτύσσεται στα νησιά
και τις παράκτιες περιοχές στα περισσότερα τροπικά κλίματα .Η
Ζάχαρη καρύδας Όλα Foods μ..
Η
πιο ακατέργαστη μορφή ζάχαρης που παράγεται από το ζαχαροκάλαμο και
μπορεί να αντικαταστήσει την κοινή ζάχαρη. Στην διαδικασία παραγωγής
της, εξάγεται ο χυμός από το ζαχαροκάλαμο, τον φιλτράρουν για να
φύγουν οι ίνες και κατόπιν τον σιγοβράζουν σε πολύ χαμηλές&nbs..
Ανοικτή χρυσαφί καφετιά ζάχαρη Όλα Bio από τον Μαυρίκιο από χυμό ζαχαροκάλαμου. Ο
χυμός θερμαίνεται για να εξατμιστεί το νερό και να κρυσταλλοποιηθεί, εν
συνεχεία με φυγοκέντριση απομακρύνονται ακαθαρσίες και στεγνώνει η
ζάχαρη. Το όνομά της προέρχεται από την αποικία Ντεμεράρα στη Γουϊάνα,
..
Η μελάσσα είναι 100% φυσικό που παρασκευάζεται από ζαχαροκάλαμο με
μια παλιά παραδοσιακή συνταγή που της προσδίδει τη μοναδική στο είδος
της εξαιρετική γεύση, διατηρώντας παράλληλα όλα τα θρεπτικά στοιχεία.
Είναι ιδανική για μαγειρική, ζαχαροπλαστική, σαλάτες, σάλτσες, ενώ
συνδυάζεται άριστα..
Το πετιμέζι της εταιρείας Όλα Bio σε υγρή μορφή, είναι ένα
παχύρευστο σιρόπι, με σκούρο χρώμα το οποίο παράγεται από το βράσιμο του
μούστου.Πετιμέζι ονομάζεται το παχύρρευστο προϊόν που προέρχεται από
το μούστο των σταφυλιών μετά από βράσιμο, χωρίς προηγούμενη ζύμωση, το οποίο
είναι άρτυμα με ..
Αποτελεί τη νέα
μόδα στα φυσικά γλυκαντικά. Το νέκταρ ή σιρόπι Αγαύης (αγάβης) Όλα Bio προέρχεται από
την αγαύη που δεν είναι τίποτε άλλο, παρά το κακτοειδές φυτό από το οποίο
παίρνουμε και την τεκίλα. Το νέκταρ αγαύης ειναι πιο γλυκό από το μέλι αλλά
χάρη στο χαμηλό γλυκαιμικό του δείκτη, δεν π..
Ανακαλύψτε τα νέα Σιρόπια του SweetBay και δώστε έναν τόνο υγιεινής διατροφής στην καθημερινότητά σας!Τo SweetBay προσφέρει πολλές επιλογές με Σιρόπια, όπως το ElevenFit, το Biohealth και το Nutriyummy. Χρησιμοποιήστε τα Σιρόπια σε οποιοδήποτε γλυκό επιθυμείτε να φτιάξετε στο σπίτι όπως τα Pancakes,..
Σιρόπι σφενδάμου της εταιρείας Rapunzel σε υγρή μορφή, Πρόκειται για προϊόν
πιστοποιημένης βιολογικής καλλιέργειας, όπου δεν έχει γίνει η χρήση
φυτοφαρμάκων και χημικών λιπασμάτων κατά την καλλιέργειά τους.Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο.Διατροφική..
Το σιρόπι σφενδάμου
φτιάχνεται από τον χυμό των δέντρων maple. Στο κρύο κλίμα του Καναδά που
αναπτύσσονται τα δέντρα αποθηκεύουν άμυλο στις ρίζες και στον κορμό τους πριν
από τον χειμώνα. Αρχές της άνοιξης και για λίγες μόνο εβδομάδες καθώς σταδιακά
σκουραίνει και πικραίνει κάνουν τρύπες στους κ..
Η ζάχαρη χουρμά της εταιρείας Rapunzel σε υγρή μορφή, παράγεται
από τους φυσικούς σακχαρίτες που περιέχουν οι χουρμάδες. Έχει καστανό
χρώμα και γλυκιά, φρουτώδη γεύση. Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές
ίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία όπως κάλιο, χαλκό, μαγνήσιο, ασβέστιο και
σίδηρο. Πρόκει..
Επιτραπέζιο γλυκαντικό με γλυκοζίτες στεβιόλης από εκχύλισμα του φυτού στέβια (με ερυθριτόλη). Φυσικό γλυκαντικό σε κρυσταλλική μορφή, χωρίς θερμίδες, ιδανικό γαι
ροφήματα και την παρασκευή γλυκισμάτων. Με φυσική γλυκιά γεύση από τα
φύλλα Παραγουανής στέβια. Αναλογία με ζάχαρη 1:2 Κατάλληλο για ..
Η στέβια (βοτανικό όνομα Stevia rebaudiana) είναι είδος φυτού με
προέλευση τη Βραζιλία και την Παραγουάη. Περιέχει μια ουσία η οποία
ονομάζεται στεβιόζη ή στεβιόλη έχει πολλές φορές μεγαλύτερη γλυκαντική
δύναμη από την ζάχαρη. Χρησιμοποιείται σε αρκετές χώρες ως εναλλακτική
γλυκαντική ουσία ..
Σε σακουλάκι 150γρ σκόνη χ3 για τα ροφήματα σας ( 3 φορές πιο γλυκιά
από την ζάχαρη). Η στέβια (βοτανικό όνομα Stevia rebaudiana) είναι είδος
φυτού με προέλευση τη Βραζιλία και την Παραγουάη. Περιέχει μια ουσία η
οποία ονομάζεται στεβιόζη ή στεβιόλη έχει πολλές φορές μεγαλύτερη
γλ..
Σε σακουλάκι 100γρ κρυσταλική χ5 για γλυκά και ροφήματα (5 φορές πιο γλυκιά απο την ζάχαρη )
Η στέβια (βοτανικό όνομα Stevia rebaudiana) είναι είδος φυτού με
προέλευση τη Βραζιλία και την Παραγουάη. Περιέχει μια ουσία η οποία
ονομάζεται στεβιόζη ή στεβιόλη έχει πολλές φορές μεγαλύτερη γλυκαντικ..
Η
στέβια αποτελεί μία από τις πολλές εξαιρέσεις στον κατάλογο των φυσικών
γλυκαντικών (σιρόπι σφενδάμου, ζάχαρη καρύδας κλπ.), καθώς δεν αυξάνει
την πρόσληψη θερμίδων. Όσοι ακολουθούν κετογονική και δίαιτα paleo,
επιλέγουν στέβια αντί ζάχαρης για να αποφύγουν τους υδατάνθρακες. Η
πρόσληψη ..
Το σιρόπι αυτό προέρχεται από το χαρούπι ή ξυλοκέρατο – χοντρός,
δερματώδης καρπός, γεμάτος από μια πυκνή αλευρώδη σάρκα με γλυκιά γεύση
χρώματος κίτρινου ωχρού. Είναι εξαιρετικά θρεπτική τροφή, πλουσιότερο σε
ασβέστιο ακόμα και από το γάλα (350mg ανά 100γρ), ενώ περιέχει φώσφορο,
υδατάνθρακ..
ΣΙΡΟΠΙ ΑΓΑΒΗΣ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25LΤο νέκταρ ή σιρόπι Αγαύης (αγάβης) προέρχεται από την αγαύη που δεν είναι τίποτε άλλο, παρά το κακτοειδές φυτό από το οποίο παίρνουμε και την τεκίλα. Το νέκταρ αγαύης ειναι πιο γλυκό από το μέλι αλλά χάρη στο χαμηλό γλυκαιμικό του δείκτη, δεν προκαλεί απότομες αυξομει..
Η ζάχαρη άχνη είναι
λεπτή αλεσμένη ζάχαρη που παράγεται με το άλεσμα κοκκοποιημένης ζάχαρης
σε κατάσταση σκόνης.Η λευκή ζάχαρη σε σκόνη, είναι το γλυκό προϊόν που προκύπτει μετά
από επεξεργασία, προκειμένου να αφαιρεθεί εντελώς η μελάσα και να
μείνουν μόνο οι λευκοί καθαροί κρύσταλλοι...
Είδος ζάχαρης με
πολύ λεπτούς κόκκους που συνήθως περιέχει ένα 3% άμυλο αραβοσίτου ώστε να μην
απορροφά υγρασία. Χρησιμοποιείται κυρίως στην παρασκευή γλάσου ζαχαροπλαστικής
και γενικότερα για τη διακόσμηση διαφόρων γλυκών, όπως στο γλάσο ρουαγιάλ ή
στην κρέμα σαντιγύ, λόγω της άμεσης διάλυσής ..
Η ζάχαρη καρύδας Mega Foods είναι μία φυσική,
ανεπεξέργαστη γλυκαντική ουσία που προέρχεται από τα άνθη των δέντρων της
καρύδας. Είναι από τα πιο παραγωγικά και διαδεδομένα φυτά στον κόσμο, Cocos
nucifera και αναπτύσσεται στα νησιά και τις παράκτιες περιοχές στα περισσότερα
τροπικά κλίματα .Η Ζά..
Η ζάχαρη Όλα Bio από
χουρμάδες αποτελεί την νέα τάση για ολοένα πιο υγιεινά προϊόντα και μία
εναλλακτική μορφή στην γνωστή μας ζάχαρη που δημιουργεί τόσα προβλήματα η
κατανάλωσή της. Η ζήτηση για δημιουργία πιο υγιεινών καθαρών και καινοτόμων
προϊόντων οδήγησε στη έρευνα και στην παραγωγή αυτού ..
ΖΑΧΑΡΗ ΝΤΕΜΕΡΑΡΑΗ ακατέργαστη ζάχαρη Ντεμεράρα παράγεται από το ζαχαροκάλαμο, ανήκει στην οικογένεια των ποοειδών και κατάγεται από τη Νέα Γουινέα. Είναι ένας τύπος φυσικής ακατέργαστης σκούρας ζάχαρης από ζαχαροκάλαμο, με μεγάλους κρυστάλλους με χρυσοκίτρινο χρώμα. Η ζάχαρη Demerara είναι ιδανική γ..
ΖΑΧΑΡΗ RAPADURA (sucanat) ΧΥΜΑ ΒΙΟ 25KgΣτερεό προϊόν που λαμβάνεται από την εξάτμιση χυμού ζαχαροκάλαμου με επακόλουθη κοκκοποίηση και κοσκίνισμα, 100% φυσικό. Η ζάχαρη Rapadura περιέχει επίσης βιταμίνες A, C, B1, B2, B6, νιασίνη και παντοθενικό οξύ. Η ζάχαρη rapadura μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ανα..
ΖΑΧΑΡΗ ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΗ (ΧΡΥΣΗ) ΧΥΜΑ ΒΙΟ 25KgΗ ζάχαρη είναι οργανική κρυσταλλική, γλυκαντική ουσία που ανήκει στους δισακχαρίτες, παραγόμενη από την επεξεργασία διαφόρων φυτών. Αποτελεί χημική ένωση ενός μορίου γλυκόζης και ενός μορίου φρουκτόζης ως προϊόν της φωτοσύνθεσης των φυτικών κυττάρων. Ο μ..
ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗΕίδος ζάχαρης με πολύ λεπτούς κόκκους που συνήθως περιέχει ένα 3% άμυλο αραβοσίτου ώστε να μην απορροφά υγρασία. Χρησιμοποιείται κυρίως στην παρασκευή γλάσων ζαχαροπλαστικής και γενικότερα για τη διακόσμηση διαφόρων γλυκών, όπως στο γλάσο ρουαγιάλ ή στην κρέμα σαντιγύ, λόγω της άμεσης διά..
ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΡΥΔΑΣ ΒΙΟ ΧΥΜΑ Φυσικό γλυκαντικό από το νέκταρ που παράγεται από τα άνθη του φοίνικα καρύδας (Cocos Nucifera). Η επεξεργασμένη λευκή ζάχαρη και το σιρόπι καλαμποκιού υφίστανται σημαντική επεξεργασία και ως εκ τούτου αφαιρούνται τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Η ζάχαρη καρύδας, από τ..
Το σιρόπι γλυκόζης, γνωστό και ως γλυκόζη ζαχαροπλαστικής, είναι ένα σιρόπι που παρασκευάζεται από την υδρόλυση του αμύλου. Η γλυκόζη είναι ένα σάκχαρο. Ο αραβόσιτος χρησιμοποιείται συνήθως ως πηγή αμύλου στις ΗΠΑ, οπότε το σιρόπι ονομάζεται "σιρόπι καλαμποκιού", αλλά το σιρόπι γλυκόζης παρασκευάζετ..