Το αλεύρι για κάθε περίπτωση και για κάθε ζύμη!Ιδανικό για την παρασκευή γευστικού σπιτικού σπιτιού, πίτσες, κέικ, τσουρέκια, αρτοσκευάσματα, από τηγανίτες έως ζυμαρικά, το αλεύρι για όλες τις χρήσεις αποτελεί τη βάση πολλών λιχουδιών και είναι απαραίτητο σε συνταγές χωρίς γλουτένη. Χωρίς γάλα, αυγά..
Οι ίνες μήλου ΟΛΑ ΒΙΟ είναι ένα φυσικό προϊόν που παράγεται από την καλλιέργεια μήλων που παράγεται από την επεξεργασία μήλων. Οι ίνες μήλου είναι πηγή υψηλής ποιότητας διαλυτών και αδιάλυτων διαιτητικών ινών. Η επεξεργασία γίνεται με την αφαίρεση του χυμού και με μια φυσική διαδικασία συμπίεσης το ..
Η γλουτένη έχει την ικανότητα να προσδίδει ελαστικότητα στη ζύμη, βοηθώντας την να φουσκώσει και να κρατήσει το σχήμα της δίνοντας στο τελικό προϊόν μια αφράτη υφή. Χρησιμοποιείται σε πολλά τρόφιμα ως πυκνωτικό και συνδετικό μέσο και ως ενισχυτικό γεύσης. Όταν χρησιμοποιείται ως πρόσθετο στο ψήσιμο,..
Βιολογικό αλεύρι ντίνκελ λευκό Τ 630. Ιδανικό για ψωμί, μπισκότα, τάρτες, κέικ, ζύμη πίτσας και σάλτσες.Συστατικά: αλεύρι σιταριού ντίνκελ (περιέχει γλουτένη). Πιθανόν να περιέχει ίχνη και από άλλα δημητριακά που περιέχουν γλουτένη, ξηρούς καρπούς και σουσάμι.Διατροφική Αξία/100γρ: ενέργεια 1460kJ/3..
Αλεύρι αμυγδάλου......άρωμα και γεύση χωρίς γλουτένη. Το
αλεύρι αμυγδάλου περιέχει υψηλά ποσοστά σε ακόρεστα λιπαρά οξέα και επίσης υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες,
φυτικές ίνες και βιταμίνη Ε. Προσθέτει μια απαλή γεύση στα ψημένα φαγητά και
στις κρούστες επιδορπίων. Με το αλεύρι αμυγδάλο..
Αλεύρι από 100% αμύγδαλα βιολογικής καλλιέργειας. Πλούσιο σε πρωτείνη και φυτικές ίνες, υψηλό σε καλά λιπαρά και με χαμηλούς υδατάνθρακες. Το αλεύρι αμυγδάλου είναι ιδιαίτερα θρεπτικό και εύκολο στη χρήση. Με ήπια γεύση, είναι ιδανικό για γλυκά, κέικ, ψωμιά, κρέπες, καθώς και σε σούπες, σάλτσες, smo..
Tο βιολογικό πρωτεϊνούχο αλεύρι από σπόρους κάνναβης είναι μια εξαιρετική πηγή πρωτεϊνών, φυτικών ινών και μετάλλων. Με φυτική βάση και χωρίς γλουτένη, είναι μια ευέλικτη και γευστική εναλλακτική λύση αλεύρου για χορτοφάγους, vegans και άτομα με δυσανεξία στη γλουτένη. Το πρωτεϊνικό αλεύρι από σπόρο..
Το αλεύρι βρώμης έχει υψηλή διατροφική αξία γιατί έχει υψηλή
περιεκτικότητα σε εδώδιμες ίνες και επιπρόσθετα περιέχει β-γλυκάνες οι
οποίες συμβάλλουν στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλης
στο αίμα.
Τα παραπάνω ευεργετικά αποτελέσματα εξασφαλίζονται με την ημερήσια
πρόσληψη 3 ..
Το αλεύρι καλαμποκιού είναι αλεύρι με χαμηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες. Έχει εξαιρετική γεύση αλλά είναι γενικά βαρύ και δύσκολο στην χρήση αλεύρι. Είναι πλούσιο σε Βιταμίνη Α, σίδηρο και ασβέστιο. Δημιουργείστε αλμυρά και γλυκά εδέσματα, από αλεύρι καλαμποκιού έως πίτες, κρέμες, ραβανί και ό,τι ά..
Μια δοκιμή θα σας πείσει... αντί αλεύρι σιταριού
χρησιμοποιήστε αλεύρι καρύδας στις συνταγές σας, για να δημιουργήσετε
αγαπημένες λιχουδιές, μετατρέποντάς τες σε νόστιμες και ταυτόχρονα υγιεινές
επιλογές. Το αλεύρι καρύδας είναι ιδανικό για ψήσιμο. Έχει λιγότερους εύπεπτους
υδατάνθρακες σε σχέση..
Αλεύρι από 100% κάστανα βιολογικής καλλιέργειας. Με γλυκιά καρυδένια γεύση, είναι ιδανικό για κέικ, γλυκά, ψωμιά και κρέπες. Αντικαταστήστε έως το 20% του αλευριού της συνταγής με αλεύρι κάστανου. Χωρίς αρώματα, πρόσθετα, συντηρητικά, γλυκαντικά, ΓΤΟ. Κατάλληλο και για άτομα με κοιλιοκάκη, με αλλεργ..
Το αλεύρι από κινόα είναι ιδανικό για κάθε χρήση όπως για παρασκευή ψωμιού, ζυμαρικών, κέϊκ, μπισκότων καθώς έχει υψηλότερη περιεκτικότητα σε λίπος από ό, τι το αλεύρι σίτου. Συχνά χρησιμοποιείται στις συνταγές χωρίς γλουτένη. Είναι «η μητέρα όλων των σπόρων» σύμφωνα με τους Ίνκας. H διατροφική αξία..
Το κριθάρι έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε γλουτένη, περιέχει τοκοτριενόλη που συμβάλλει στην μείωση της παραγωγής της χοληστερόλης στο ήπαρ. Η βήτα- γλυκάνη του κριθαριού μαζί με τις υπόλοιπες διαλυτές ίνες δεν αφήνουν την χοληστερόλη και τα λίπη να απορροφηθούν στο έντερο. Το αλεύρι του κριθαριού (m..
Ο αρχαίος σπόρος του δίκοκκου σταριού με ιστορία 10.000
χρόνων αναφέρεται και ως Ζειά! Ακόμα, χαρακτηρίζεται από “al dente” υφή και
καρποειδή γεύση, είναι χορταστική και ευκολοχώνευτη. Οι έρευνες έδειξαν ότι η
Ζέα περιέχει 40% περισσότερο μαγνήσιο από τα άλλα δημητριακά. Τα υψηλά ποσοστά
του αμι..
Τα τελευταία χρόνια ο λιναρόσπορος έχει μπει περισσότερο στη ζωή μας. Η ελαφρά γλυκιά γεύση του σε συνδυασμό με την υψηλή περιεκτικότητα του σε ωφέλιμα για την υγεία θρεπτικά συστατικά, το καθιστούν μια πολύ θρεπτική τροφή και αντικείμενο έντονης ερευνητικής μελέτης. Το αλεύρι λιναρόσπορου είναι υπο..
Προέλευσή του οι μπανάνες που αποφλοιώνονται, αφυδατώνονται και στην συνέχεια αλέθονται για να δημιουργηθεί το αλεύρι με γεύση μπανάνα! Η συλλογή τους στο στάδιο που είναι ακόμα άγουρες ωφελεί στο ότι η περιεκτικότητά τους σε φυσικά σάκχαρα είναι λιγότερη σε σχέση με τις ώριμες! Μπορεί να χρησιμοποι..
Το ντίνκελ είναι μια ποικιλία σταριού που διακρίνεται για την υψηλή διατροφική του αξία. Το ντίνκελ έχει υψηλή διαλυτότητα στο νερό και έτσι οι θρεπτικές ουσίες απορροφώνται εύκολα από το σώμα. Προέρχεται από το ίδιο γένος με τον κοινό σίτο. Είναι ποικιλία σταριού με 21 χρωμοσώματα (έναντι 42 του κο..
Είναι το λευκό αλεύρι ντίνκελ ,το θρεπτικό σιτάρι. Είναι ιδανικό στην ζαχαροπλαστική για την δημιουργία αρτοσκευασμάτων και γλυκών. Το ντίνκελ είναι μια ποικιλία σιταριού που διακρίνεται για την υψηλή διατροφική του αξία. Το ντίνκελ έχει υψηλή διαλυτότητα στο νερό και έτσι οι θρεπτικές ουσίες απορρο..
Το αλεύρι από μαλακό σιτάρι, έχει χαρακτηριστική αλευρώδη υφή, μικρή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και γλουτένη και πιο άσπρο χρώμα από το σκληρό. Είναι ιδανικό για κέικ, μπισκότα, κουλουράκια, καθώς και για όλα τα γλυκά. Με το μαλακό αλεύρι, η ζύμη μένει χαμηλή, χωρίς ελαστικότητα. Γι’ αυτό, το αλεύρ..
Το αλεύρι ολικής άλεσης είναι ένα αδρό αλεύρι το οποίο περιέχει το πίτουρο, το φύτρο και το ενδοσπέρμιο. Η παρουσία του πίτουρου μειώνει την παραγωγή γλουτένης και έχει ως αποτέλεσμα τα προϊόντα που παρασκευάζονται από αλεύρι ολικής άλεσης να τείνουν να είναι πιο βαριά και χονδροειδή από εκείνα που ..
Ο αρχαίος σπόρος του δίκοκκου σταριού με ιστορία 10.000
χρόνων αναφέρεται και ως Ζειά! Ακόμα, χαρακτηρίζεται από “al dente” υφή και
καρποειδή γεύση, είναι χορταστική και ευκολοχώνευτη. Οι έρευνες έδειξαν ότι η
Ζέα περιέχει 40% περισσότερο μαγνήσιο από τα άλλα δημητριακά. Τα υψηλά ποσοστά
του αμι..
Το βιολογικό πετροαλεσμένο Αλεύρι Σπελτ ολικής αλέσεως της Doves εξακολουθεί να αλέθεται με τον παλιό παραδοσιακό τρόπο.Ένα αρχαίο συγγενικό δημητριακό του σιταριού, (triticum speltum), το οποίο καλλιεργείτο ευρέως από τους Ρωμαίους. Κατάλληλο για χορτοφάγους & vegans. Όλα τα άλευρα της Doves Fa..
Το αλεύρι πατάτας διαφέρει από το άμυλο πατάτας και ως προς την γεύση αλλά και την παραγωγή τους. Στο αλεύρι η πατάτα αφυδατώνεται και μετά αλέθεται. Έχει εξαιρετική ποιότητα ψησίματος και χρησιμοποιείται για την παρασκευή ψωμιού ως πρόσθετο μαζί με άλλα άλευρα ή και μόνο του, σε κέικ, μπισκότα, ακό..
Διατροφικά, το ρεβυθάλευρο έχει τα ίδια πλεονεκτήματα με το ρεβύθι και υπερτερεί σε σχέση με το σταρένιο αλεύρι, σε μια ολόκληρη σειρά στοιχείων: υψηλό ποσοστό φυτικών ινών, υψηλό ποσοστό πρωτεΐνης, μεγάλη ποσότητα φoλικού οξέος, καλίου, ασβεστίου και φωσφόρου, ελάχιστη γλουτένη και μεγάλη ποσ..
Το αλεύρι ρεβυθιού της Bauckhof είναι χωρίς γλουτένη, αλεσμένο από ρεβύθια βιολογικής καλλιέργειας. Εμπνευστείτε από τη διεθνή κουζίνα και δοκιμάστε το για να φτιάξετε μπάλες falafel, τηγανίτες και διάφορα αρτοσκευάσματα. Λόγω της ουδέτερης, καρυδένιας γεύσης τους, το αλεύρι ρεβυθιού μπορεί να χρησι..
Ρυζάλευρο (επίσης σκόνη ρυζιού) είναι μια μορφή αλεύρου που οφείλεται στην άλεση ρυζιού. Είναι διαφορετική από το άμυλο ρυζιού, το οποίο συνήθως παράγεται με τη βύθιση του ρυζιού στην αλισίβα. Ρυζάλευρο μπορεί να γίνει είτε από το άσπρο ρύζι ή καστανό ρύζι. Το αλεύρι ρυζιού είναι ένα ιδιαίτερα..
Αλεύρι ρυζιού χωρίς γλουτένη και χωρίς σιτάρι. Ιδιαίτερα εύπεπτο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε γλυκά και σε αλμυρά πιάτα. Κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans.Όλα τα άλευρα της Doves Farm δεν έχουν υποστεί λεύκανση.Συστατικά: Kαστανό Pύζι, Λευκό Pύζι.Διατροφική Αξία/100γρ: ενέργεια 1504kJ/ 354 k..
Βιολογικό αλεύρι σίκαλης ολικής αλέσεως από πρώτες ύλες που παράγονται σε πιστοποιημένες βιολογικές και βιοδυναμικές καλλιέργειες (Demeter), με όσο το δυνατόν λιγότερη επέμβαση στο φυσικό περιβάλλον και ταυτόχρονη ενίσχυση των ζωτικών δυνάμεων της γης. Ιδανικό για παρασκευή ψωμιού και αρτοσκευασμάτω..
Το βιολογικό Αλεύρι σίκαλης ολικής αλέσεως της Doves εξακολουθεί να αλέθεται με τον παλιό παραδοσιακό τρόπο - πετροαλεσμένο - και διατηρεί μία ξεχωριστή γεύση. Περιέχει χαμηλότερα ποσοστά γλουτένης σε σχέση με το σιτάρι. Κατάλληλο για χορτοφάγους & vegans. Όλα τα άλευρα της Doves Farm δεν υπόκει..
Το αλεύρι σίκαλης ολικής άλεσης διατηρεί τα περισσότερα από τα πίτουρα και τα φύτρα. Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες. Είναι μια καλή πηγή μαγνησίου, φωσφόρου, μαγγανίου ιχνοστοιχείων, φολικού οξέος, θειαμίνης (Βιταμίνη Β1) και νιασίνης. Το αλεύρι σίκαλης διατηρεί περισσότερο τα θρεπτικά το..
Βιολογικό αλεύρι σιταριού λευκό τύπου 550 από πρώτες ύλες που παράγονται σε πιστοποιημένες βιολογικές και βιοδυναμικές καλλιέργειες (Demeter), με όσο το δυνατόν λιγότερη επέμβαση στο φυσικό περιβάλλον και ταυτόχρονη ενίσχυση των ζωτικών δυνάμεων της γης. Ιδανικό αλεύρι για όλες τις χρήσεις, κατάλληλ..
Βιολογικό αλεύρι σιταριού ολικής αλέσεως από πρώτες ύλες που παράγονται σε πιστοποιημένες βιολογικές και βιοδυναμικές καλλιέργειες (Demeter), με όσο το δυνατόν λιγότερη επέμβαση στο φυσικό περιβάλλον και ταυτόχρονη ενίσχυση των ζωτικών δυνάμεων της γης. Ιδανικό για ψωμί, μπισκότα, κέικ, ζύμη πίτσας ..
Βιολογικό αλεύρι ολικής αλέσεως, πετροαλεσμένο με τον παραδοσιακό τρόπο, από λεπτούς σπόρους σιταριού και διογκωτικούς παράγοντες. Αυτό το αλεύρι ολικής αλέσεως δημιουργεί εκπληκτικά και ελαφριά γλυκά. Κατάλληλο για χορτοφάγους & vegans. Όλα τα άλευρα της Doves Farm δεν υπόκεινται σε καμία χημικ..
Βιολογικό αλεύρι σιταριού που φουσκώνει μόνο του. Παρασκευάζεται από απαλό σιτάρι και διογκωτικούς παράγοντες. Ιδανικό για κέϊκ και παντεσπάνι. Κατάλληλο για χορτοφάγους & vegans. Όλα τα άλευρα της Doves Farm δεν υπόκεινται σε καμία χημική επεξεργασία λεύκανσης. Ιδανικό για παρασκευή κέικ και πα..
Το αλεύρι Τ.1050 είναι ένα ιδιαίτερο αλεύρι και μπορεί να χαρακτηριστεί και ως το υγιεινό αλεύρι για όλες τις χρήσεις αφού είναι αλεύρι ημιολικής άλεσης κατάλληλο για ψωμί, αρτοσκευάσματα και ζαχαροπλαστική.Αποτελεί πρόκληση η χρήση του στην υγιεινή διατροφή αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν σε ό..
Το αλεύρι σόγιας είναι μια λεπτή σκόνη που λαμβάνεται από το άλεσμα καβουρδισμένων σπόρων σόγιας. Το αλεύρι σόγιας είναι το αγαπημένο αλεύρι των vegetarian. Παράγεται από το ελαφρύ ψήσιμο του φασολιών της σόγιας, και μπορεί να το βρει κανείς με πλήρη ή μειωμένα λιπαρά. Έχει ελαφρώς πικρή γεύση και π..
Το αλεύρι Τ.550 χαρακτηρίζεται από τον βαθμό άλεσης του και την περιεκτικότητα του σε πίτουρο. Στην Ελλάδα το χαρακτηρίζουμε και σαν το αλεύρι για όλες τις χρήσεις. Όσο πιο χαμηλή είναι ανάλογα με την περιεκτικότητα σε πίτουρο τόσο μικρότερο αριθμό παίρνει και γίνεται πιο λευκό.
Έτσι το αλεύρι τύπο..
Το φαγόπυρο είναι ένα εξαιρετικά θρεπτικό δημητριακό ολικής αλέσεως που πολλοί άνθρωποι θεωρούν ότι είναι μια υπερτροφή. Μεταξύ των πλεονεκτημάτων του για την υγεία, το φαγόπυρο μπορεί να βελτιώσει την υγεία σας και να προωθήσει την απώλεια βάρους. Το φαγόπυρο είναι μια καλή πηγή πρωτεΐνης, φυτικών ..
Αλεύρι από 100% βιολογικό Φαγόπυρο Ολικής Άλεσης, χωρίς γλουτένη. Λεπτοαλεσμένο και με διακριτική γεύση, είναι ένα ευέλικτο συστατικό για το ψήσιμο, το μαγείρεμα, να δέσουν οι σάλτσες. Χρησιμοποιήστε σε αρτοσκευάσματα, κέικ, πουτίγκα, muffins και άλλες συνταγές ζαχαροπλαστικής. Για την παρασκευή ψωμ..
Το γνωρίζουμε και ως το ψωμί του Άγιου Ιωάννη κατάγεται από το αειθαλές χαρουπόδεντρο (Ceratonia siliqua) που φύεται σε κλίματα ζεστά και ξηρά. Το περικάρπιο του γίνεται σκούρο καφέ ενώ ο πολτός ψήνεται και αλέθεται σε αλεύρι / σκόνη που χρησιμοποιείται στο ψήσιμο στον φούρνο και στην παρασκευή γλυκ..
Το αλεύρι αυτό, γίνεται από σκληρό σιτάρι, είναι δυνατό και πλούσιο σε γλουτένη, έχει χαρακτηριστικό κίτρινο χρώμα και ανάλογα μπορεί να είναι ψιλοαλεσμένο ή πιο χοντρό. Είναι ιδανικό για να φτιάχνουμε ψωμιά, (με την προσθήκη προζυμιού ή μαγιάς), αφού δίνει όγκο και ελαστικότητα στο ζυμάρι, ενώ είνα..
Μείγμα αλεύρων για παρασκευή λευκού ψωμιού χωρίς γλουτένη και σιτάρι. Παρασκευάζεται από συστατικά που από τη φύση τους δεν περιέχουν γλουτένη και γι" αυτό αποτελεί την ιδανική λύση για όσους ακολουθούν ειδική διατροφή χωρίς γλουτένη. Κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans. Όλα τα άλευρα της Doves Far..
Μείγμα αλεύρων για σκούρο ψωμί χωρίς γλουτένη και σιτάρι. Παρασκευάζεται από συστατικά που από τη φύση τους δεν περιέχουν γλουτένη και γι" αυτό αποτελεί την ιδανική λύση για όλους όσους ακολουθούν ειδική διατροφή. Κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans. Όλα τα άλευρα της Doves Farm δεν υπόκεινται σε ε..
Με αυτό το εκπληκτικό μείγμα από επιλεγμένα βιολογικά συστατικά θα φτιάξετε εύκολα και γρήγορα ένα νόστιμο πολύσπορο ψωμί χωρίς γλουτένη! Τι περιέχει; Νιφάδες βρώμης και κεχριού ολικής άλεσης, κολοκυθόσπορους, ηλιόσπορους, λιναρόσπορους, σουσάμι, σπόρους chia, ψύλλιο και αλάτι. Τι δεν περιέχει; Σιτά..
Μείγμα λευκών αλεύρων γενικής χρήσης χωρίς γλουτένη και σιτάρι, από ρύζι, πατάτα, ταπιόκα, καλαμπόκι και φαγόπυρο, για όλες τις χρήσεις. Είναι ιδανικό για όσους ακολουθούν δίαιτα χωρίς γλουτένη και σιτάρι ή για όσους αναζητούν μια υγιεινή εναλλακτική λύση για αλεύρι από σιτάρι. Κατάλληλο για χορτοφά..
Μείγμα λευκών αλεύρων που φουσκώνει μόνο του χωρίς γλουτένη και σιτάρι. Παρασκευάζεται από ρύζι, πατάτα, ταπιόκα, καλαμπόκι και φαγόπυρο και αποτελεί την ιδανική λύση για όσους ακολουθούν διατροφή χωρίς γλουτένη. Κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans. Όλα τα άλευρα της Doves Farm δεν υπόκεινται σε κα..
Βιολογικό σκληρό αλεύρι σιταριού για λευκό ψωμί. Τέλεια αλεσμένο, ιδανικό για παρασκευή ψωμιού, ζύμης και αρτοσκευασμάτων. Όλα τα άλευρα της Doves Farm δεν υπόκεινται σε καμία χημική επεξεργασία λεύκανσης. Κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans.Οδηγίες για παρασκευή παραδοσιακού λευκού ψωμιού:Ανακατεύ..
Βιολογικό σκληρό αλεύρι σιταριού για ψωμί ολικής άλεσης. Τέλεια αλεσμένο, ιδανικό για παρασκευή ψωμιού, ζύμης και αρτοσκευασμάτων. Όλα τα άλευρα της Doves Farm δεν υπόκεινται σε καμία χημική επεξεργασία λεύκανσης.Οδηγίες για παρασκευή παραδοσιακού ψωμιού ολικής άλεσης:Ανακατεύετε σε ένα μπολ 500γρ α..