Το κλασικό cheesecake είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο αγαπημένα γλυκά μικρών και μεγάλων. Ωστόσο, ξέρατε ότι με μερικές απλές παραλλαγές μπορείτε να δώσετε νέα διάσταση στη γεύση του και να απογειώσετε το τελικό αποτέλεσμα; Έχουμε συγκεντρώσει τις πιο λαχταριστές ιδέες που θα δώσουν ένα νέο twist στην κλασική συνταγή και θα ξετρελάνουν εσάς και τους καλεσμένους σας.


Προτάσεις για τη Βάση του Cheesecake


Βάση με μείγμα μπισκότων και ξηρούς καρπούς: Δώστε στη βάση του cheesecake σας μια διαφορετική γευστική νότα διατηρώντας την τραγανότητα της, προσθέτοντας ψιλοκομμένα ή θρυμματισμένα κάσιους, αμύγδαλα ή cocoa nibs στο μείγμα των μπισκότων της βάσης. Αυτή η προσθήκη προσφέρει πλούσια γεύση κάνοντας κάθε μπουκιά μοναδική. Οι λάτρεις των ξηρών καρπών θα το αγαπήσουν και μπορούν να δημιουργήσουν τη βάση αποκλειστικά και μόνο από ξηρούς καρπούς.

Βάση με Σοκολατένια Στρώση: Για τους λάτρεις της σοκολάτας, περιχύστε πάνω από το κλασικό μείγμα μπισκότων μία γκανάζ από κρέμα γάλακτος και την αγαπημένα σας σοκολάτα. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από γεύσεις, όπως σοκολάτα  ruby με γεύση φράουλα, λευκή, υγείας ή γάλακτος. Αυτή η παραλλαγή δίνει μια πλούσια υφή στη βάση, προσφέροντας μια υπέροχη αντίθεση με την κρέμα τυριού.


Προτάσεις για την Κρέμα Τυριού


Άρωμα και γεύση: Δώστε μία πιο ενδιαφέρουσα διάσταση στην κρέμα τυριού με την προσθήκη αρωμάτων όπως φράουλα, μπισκότο, φουντούκι ή μανταρίνι. Για τους λάτρεις του φυστικιού, δοκιμάστε να προσθέσετε στην κρέμα λίγη ποσότητα πάστας κελυφωτού φυστικιού για να μεταμορφώσετε το γλυκό σας σε Pistachio Cheesecake. Αυτές οι επιλογές θα προσδώσουν μοναδικές νότες στο cheesecake σας, κάνοντάς το πραγματικά αξέχαστο. Δείτε εδώ όλη την γκάμα μας με αρώματα και γεύσεις και διαλέξτε το αγαπημένο σας.

Χρωματιστή κρέμα: Χρησιμοποιήστε  χρώματα ζαχαροπλαστικής για να χρωματίσετε την κρέμα σας και να την ταιριάξετε με τη θεματική του πάρτι σας. Ακόμα, μπορείτε να χωρίσετε την κρέμα σε μέρη και να δώσετε διαφορετικά χρώματα, δημιουργώντας έτσι πολύχρωμες στρώσεις. Το cheesecake σας θα κλέψει τις εντυπώσεις σε κάθε εκδήλωση!

Για μια πιο υγιεινή επιλογή: Για όσους προτιμούν μια πιο ισορροπημένη διατροφή χωρίς επεξεργασμένη ζάχαρη, αντικαταστήστε τη ζάχαρη με υγρή στέβια. Το cheesecake θα παραμείνει γλυκό και νόστιμο, χωρίς επιπλέον θερμίδες. Αυτή η παραλλαγή είναι ιδανική για όσους θέλουν να απολαύσουν ένα γλυκό χωρίς τύψεις.


Προτάσεις για την Επικάλυψη


Μαρμελάδες Mrs.Bridges σε ακαταμάχητες γεύσεις: Επιλέξτε μοναδικές γεύσεις μαρμελάδας από τη συλλογή μας, όπως πορτοκάλι με ουίσκι, με κομμάτια φράουλα και σαμπάνια ή με κομμάτια ροδάκινου και prosecco. Η κλασική επικάλυψη μαρμελάδας γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική με αυτές τις ξεχωριστές γεύσεις, προσθέτοντας μια δροσερή και φρουτώδη νότα στο cheesecake σας. Δείτε όλες τις γεύσεις εδώ.

Αλείμματα: Χρησιμοποιήστε αλείμματα με ιδιαίτερες γεύσεις, όπως σοκολάτα με αλατισμένη καραμέλα, σοκολάτα Gianduja, πραλίνα κελυφωτού φυστικιού ή κρέμα αμυγδάλου. Θα προσδώσουν μια πλούσια και απολαυστική γεύση στο cheesecake σας, κάνοντάς το ακαταμάχητο.

Γκανάζ με κελυφωτό φυστίκι: Φτιάξτε γκανάζ από κρέμα γάλακτος και λευκή σοκολάτα και προσθέστε πάστα κελυφωτού φυστικιού ή βούτυρο κελυφωτού φυστικιού. Αυτή η επιλογή θα δώσει μια γκουρμέ νότα στο γλυκό σας, προσφέροντας μια απίστευτη αρμονία γεύσεων που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας.


Με αυτές τις γευστικές παραλλαγές, το cheesecake σας θα γίνει μοναδικό και κατάλληλο για κάθε γούστο. Δοκιμάστε τες και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία!



Επισκεφθείτε μας, Θράκης 6 στην Πετρούπολη, ή κάντε τις αγορές σας online στο sweetbay.gr. Σε εμάς θα βρείτε τα πάντα για τη ζαχαροπλαστική, στις πιο προσιτές τιμές. Η εμπειρία 12 ετών στο χώρο της ζαχαροπλαστικής θα σας προσφέρει όλα τα απαραίτητα για να επιτύχετε ό,τι γλυκό και γευστικό έχετε βάλει στο μυαλό σας. Το μόνο που χρειάζεται από πλευράς σας, είναι όρεξη και φαντασία.


Sweetbay - Enjoy the Delicious side of Life.