Το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για εξορμήσεις στην παραλία και για τις μαμάδες αυτό σημαίνει να ετοιμάσουν μια τσάντα γεμάτη με όλα τα απαραίτητα για την οικογένεια. Εκτός από τις πετσέτες, το αντηλιακό και τα παιχνίδια παραλίας, η τσάντα της μαμάς κρύβει και έναν θησαυρό από νόστιμα και υγιεινά σνακ.

Οι αγαπημένες μας προτάσεις snacks για την τσάντα της μαμάς:

Ξηροί Καρποί

Οι ξηροί καρποί είναι πλούσιοι σε πρωτεΐνες, φυτικές ίνες και υγιεινά λιπαρά, καθιστώντας τους ένα ιδανικό σνακ για την παραλία. Αμύγδαλα, κάσιους και μιξ ξηρών καρπών δίνουν στο σώμα μας τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για να διατηρήσουμε την ενέργεια μας σε υψηλά επίπεδα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Μαρμελάδα

Επιλέξτε μαρμελάδες με ή χωρίς ζάχαρη και συνδυάστε τις τέλεια με κράκερ ή προσθέστε τις πάνω σε φέτες ψωμί για ένα γρήγορο και θρεπτικό γεύμα που μπορεί να απολαύσει όλη η οικογένεια.

Pretzels

Οι μπουκιές pretzels είναι ένα σνακ αγαπητό και οι μοναδικές γεύσεις των Crackzel θα ικανοποιήσουν κάθε γούστο. Δοκιμάστε αλμυρές μπουκιές pretzel με μέλι μουστάρδα και κρεμμύδι, που προσφέρουν έναν απολαυστικό συνδυασμό γλυκύτητας και καρυκευμάτων ή για κάτι πιο εκλεπτυσμένο διαλέξτε τη μαύρη τρούφα και προσθέστε μια νότα πολυτέλειας στην παραλία. Και για τους λάτρεις του γλυκού, η αλατισμένη καραμέλα αποτελεί την επιλογή που συνδυάζει τη γλυκύτητα της καραμέλας με μια αλμυρή πινελιά.

Μείγματα για Σπιτικές Μπάρες

Τα μείγματα για μπάρες πρωτεΐνης είναι ιδανικά για τις μαμάδες που αγαπούν να φτιάχνουν σπιτικά σνακ. Μπορείτε να δημιουργήσετε μπάρες πρωτεΐνης σε γεύσεις αλατισμένης καραμέλας, πραλίνας σοκολάτας, φράουλας και banoffe που θα προσφέρουν θρεπτικά συστατικά σε κάθε μπουκιά. Για μια διαφορετική επιλογή, δοκιμάστε το μείγμα για ενεργειακές μπάρες με σοκολάτα, φρούτα και λιναρόσπορο, το οποίο θα σας κρατήσει δραστήριους καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Πατατάκια και Ποπ Κορν

Αν είστε των σνακ με μοναδικές γεύσεις, απολαύστε ιδιαίτερες γευστικές νότες όπως τα πατατάκια ψωμιού με μουστάρδα και μέλι που συνδυάζουν την πικάντικη γεύση της μουστάρδας με τη γλυκύτητα του μελιού ή τα πατατάκια με αλάτι και μπαλσάμικο ξίδι, που προσφέρουν έναν εκλεπτυσμένο συνδυασμό αλμυρού και ξινού. Επίσης, για όσους είναι φανατικοί των pop corn, μπορείτε να δοκιμάσετε ξεχωριστές γεύσεις με βούτυρο και θαλασσινό αλάτι ή με μέλι και θαλασσινό αλάτι που προσφέρουν μια crunchy γευστική εμπειρία. 

Αποξηραμένα Φρούτα 

Τα αποξηραμένα φρούτα είναι μια ιδανική γλυκιά αλλά και θρεπτική επιλογή. Σταφίδες, μύρτιλλα και τα αγαπημένα μικρών και μεγάλων chips μπανάνας είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που μπορείτε να έχετε στην τσάντα σας.


Όταν οργανώνετε την τσάντα σας για την παραλία, θυμηθείτε να διαχωρίσετε τα σνακ από τα υπόλοιπα αντικείμενα για να παραμείνουν φρέσκα και καθαρά. Χρησιμοποιήστε μικρά δοχεία ή σακουλάκια για να αποφύγετε την επαφή με την άμμο και το νερό. Επίσης, είναι καλή ιδέα να έχετε μαζί σας ένα μικρό ψυγείο ή μια ισοθερμική τσάντα για να κρατήσετε τα σνακ σε κατάλληλη θερμοκρασία, ιδιαίτερα αν περιλαμβάνουν φρέσκα ή ευπαθή προϊόντα. 

Ανακαλύψτε όλους τους κρυμμένους θησαυρούς στην τσάντα της μαμάς και απολαύστε ένα υγιεινό και γεμάτο ενέργεια, καλοκαίρι στην παραλία!


Επισκεφθείτε μας, Θράκης 6 στην Πετρούπολη, ή κάντε τις αγορές σας online στο sweetbay.gr. Σε εμάς θα βρείτε τα πάντα για τη ζαχαροπλαστική, στις πιο προσιτές τιμές. Η εμπειρία 12 ετών στο χώρο της ζαχαροπλαστικής θα σας προσφέρει όλα τα απαραίτητα για να επιτύχετε ό,τι γλυκό και γευστικό έχετε βάλει στο μυαλό σας. Το μόνο που χρειάζεται από πλευράς σας, είναι όρεξη και φαντασία.



Sweetbay - Enjoy the Delicious side of Life.