Τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά και μπασκετικά γεγονότα του κόσμου όπως είναι το Euro και η Ολυμπιάδα πλησιάζουν και ειδικά η αγωνία για την κορυφαία μπασκετική διοργάνωση της Ευρώπης φτάνει στο αποκορύφωμά της! Οι φίλοι του μπάσκετ και ιδιαίτερα του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού ανυπομονούν να παρακολουθήσουν τις συναρπαστικές αναμετρήσεις των καλύτερων ομάδων, να απολαύσουν τους μοναδικούς αγώνες που κόβουν την ανάσα και να ζήσουν μοναδικές στιγμές μπασκετικής δράσης. Τι καλύτερο από το να συνδυάσετε αυτήν την αθλητική εμπειρία με νόστιμες λιχουδιές, αλμυρές και γλυκές, που θα εντυπωσιάσουν τους φίλους και την οικογένειά σας;


Το Νέο Μείγμα του SweetBay!

Στο SweetBay, σκεφτήκαμε ότι ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσετε το Euro είναι να παρασκευάσετε στο σπίτι γεύματα που αγαπούν όλοι. Γι' αυτό σας παρουσιάζουμε το νέο μας Mείγμα, που είναι ιδανικό για να φτιάξετε τόσο αλμυρές όσο και γλυκές λιχουδιές με την ίδια βάση, το Μείγμα Sweetbay Πίτσα-Πεϊνιρλί 500gr. Έτσι, είτε είστε λάτρης των αλμυρών γευμάτων είτε των γλυκών απολαύσεων, το SweetBay σας έχει καλυμμένους!


Δημιουργήστε υπέροχο, αφράτο πεϊνιρλί

Το Πεϊνιρλί είναι ένα από τα πιο αγαπημένα αλμυρά σνακ και είναι ιδανικό για να συνοδεύσει την παρακολούθηση ενός συναρπαστικού αγώνα μπάσκετ, ποδοσφαίρου κλπ. Με το νέο Μείγμα του SweetBay, μπορείτε να δημιουργήσετε το τέλειο πεϊνιρλί, γεμάτο με τυριά, αλλαντικά ή ακόμα και λαχανικά. Η ζύμη γίνεται αφράτη και τραγανή, ενώ η γέμιση είναι πλούσια και νόστιμη, προσφέροντας μια γευστική εμπειρία που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του αλμυρού!


Φτιάξτε την τέλεια Πίτσα

Ποιος δεν αγαπάει την Πίτσα; Είναι το απόλυτο comfort food και ταιριάζει άψογα με την παρακολούθηση ενός αγώνα. Με το ίδιο Μείγμα του SweetBay, μπορείτε να φτιάξετε σε 5 μόλις βήματα την τέλεια πίτσα, είτε προτιμάτε μια κλασική μαργαρίτα, είτε μια πιο πικάντικη επιλογή με πολλά υλικά της επιλογής σας. Κόψτε τη σε κομμάτια και απολαύστε τη με την παρέα σας!


Πώς να φτιάξετε το Πεϊνιρλί και την Πίτσα:

  • Βήμα 1: Σ'ένα μπωλ προσθέτετε το μείγμα, το νερό, το ελαιόλαδο και την μαγιά.
  • Βήμα 2: Ανακατεύετε όλα τα υλικά με τα χέρια μέχρι να δημιουργήσετε ένα εύπλαστο ζυμάρι.
  • Βήμα 3: Τοποθετείτε την ζύμη σε ένα μπωλ και καλύπτετε με μεμβράνη αφήνοντας να ξεκουραστεί 90 λεπτά.
  • Βήμα 4: Ανοίγετε την ζύμη σε ταψί ή λαμαρίνα και προσθέτετε τα υλικά της αρεσκείας σας.
  • Βήμα 5: Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 220°C για 15 λεπτά ανάλογα τον φούρνο.


Στο SweetBay, γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας στιγμές με τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Γι' αυτό δημιουργούμε προϊόντα που σας επιτρέπουν να φτιάξετε νόστιμες λιχουδιές με ευκολία και να τις μοιραστείτε με όσους αγαπάτε. Με το νέο μας μείγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε τόσο αλμυρές όσο και γλυκές απολαύσεις, χρησιμοποιώντας την ίδια βάση.


Σε αυτό το Final Four της EuroLeague, το Euro και την Ολυμπιάδα κάντε τις στιγμές πιο απολαυστικές με τις πιο νόστιμες δημιουργίες του SweetBay. Είτε φτιάχνετε πεϊνιρλί είτε πίτσα, το μόνο που χρειάζεστε είναι τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας. Απολαύστε την εμπειρία του μαγειρέματος και τη γεύση της απόλαυσης με το SweetBay!


Επισκεφθείτε μας, Θράκης 6 στην Πετρούπολη, ή κάντε τις αγορές σας online στο sweetbay.gr. Σε εμάς θα βρείτε τα πάντα για τη ζαχαροπλαστική, στις πιο προσιτές τιμές. Η εμπειρία 12 ετών στο χώρο της ζαχαροπλαστικής θα σας προσφέρει όλα τα απαραίτητα για να επιτύχετε ό,τι γλυκό και γευστικό έχετε βάλει στο μυαλό σας. Το μόνο που χρειάζεται από πλευράς σας, είναι όρεξη και φαντασία.


Sweetbay - Enjoy the Delicious side of Life.