Αλεύρι αμυγδάλου......άρωμα και γεύση χωρίς γλουτένη. Το
αλεύρι αμυγδάλου περιέχει υψηλά ποσοστά σε ακόρεστα λιπαρά οξέα και επίσης υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες,
φυτικές ίνες και βιταμίνη Ε. Προσθέτει μια απαλή γεύση στα ψημένα φαγητά και
στις κρούστες επιδορπίων. Με το αλεύρι αμυγδάλο..
Το αλεύρι καλαμποκιού είναι αλεύρι με χαμηλή περιεκτικότητα σε
πρωτεΐνες. Έχει εξαιρετική γεύση αλλά είναι γενικά βαρύ και δύσκολο στην
χρήση αλεύρι. Είναι πλούσιο σε Βιταμίνη Α, σίδηρο και ασβέστιο.
Δημιουργείστε αλμυρά και γλυκά εδέσματα, από αλεύρι καλαμποκιού έως
πίτες, κρέμες, ραβα..
Μια δοκιμή θα σας πείσει... αντί αλεύρι σιταριού
χρησιμοποιήστε αλεύρι καρύδας στις συνταγές σας, για να δημιουργήσετε
αγαπημένες λιχουδιές, μετατρέποντάς τες σε νόστιμες και ταυτόχρονα υγιεινές
επιλογές. Το αλεύρι καρύδας είναι ιδανικό για ψήσιμο. Έχει λιγότερους εύπεπτους
υδατάνθρακες σε σχέση..
Ο αρχαίος σπόρος του δίκοκκου σταριού με ιστορία 10.000
χρόνων αναφέρεται και ως Ζειά! Ακόμα, χαρακτηρίζεται από “al dente” υφή και
καρποειδή γεύση, είναι χορταστική και ευκολοχώνευτη. Οι έρευνες έδειξαν ότι η
Ζέα περιέχει 40% περισσότερο μαγνήσιο από τα άλλα δημητριακά. Τα υψηλά ποσοστά
του αμι..
Το ντίνκελ είναι μια ποικιλία σταριού που διακρίνεται για την υψηλή
διατροφική του αξία. Το ντίνκελ έχει υψηλή διαλυτότητα στο νερό και έτσι
οι θρεπτικές ουσίες απορροφώνται εύκολα από το σώμα. Προέρχεται από το
ίδιο γένος με τον κοινό σίτο. Είναι ποικιλία σταριού με 21 χρωμοσώματα
(έναντι 4..
Είναι το λευκό αλεύρι ντίνκελ ......το θρεπτικό σιτάρι.Είναι ιδανικό στην ζαχαροπλαστική για την δημιουργία
αρτοσκευασμάτων και γλυκών. Το ντίνκελ είναι μια ποικιλία σιταριού που διακρίνεται για
την υψηλή διατροφική του αξία. Το ντίνκελ έχει υψηλή διαλυτότητα στο νερό και
έτσι οι θρεπτικές ουσίες..
Ο αρχαίος σπόρος του δίκοκκου σταριού με ιστορία 10.000
χρόνων αναφέρεται και ως Ζειά! Ακόμα, χαρακτηρίζεται από “al dente” υφή και
καρποειδή γεύση, είναι χορταστική και ευκολοχώνευτη. Οι έρευνες έδειξαν ότι η
Ζέα περιέχει 40% περισσότερο μαγνήσιο από τα άλλα δημητριακά. Τα υψηλά ποσοστά
του αμι..
Το αλεύρι Τ.1050 είναι ένα ιδιαίτερο αλεύρι και μπορεί να
χαρακτηριστεί και ως το υγιεινό αλεύρι για όλες τις χρήσεις αφού είναι αλεύρι
ημιολικής άλεσης κατάλληλο για ψωμί, αρτοσκευάσματα και ζαχαροπλαστική. Αποτελεί πρόκληση η χρήση του στην υγιεινή διατροφή αφού
μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν ..