Η Γενοβέζικη πέστο «Monti» παρασκευάζεται μόνο με ιταλικό βασιλικό (36%). Η πιο παχιά υφή είναι ιδανική για ντύσιμο των πρώτων πιάτων ή για χρήση ως κρέμα που απλώνεται. Το όμορφο βάζο PET εγγυάται τέλεια διατήρηση χωρίς αλλοίωση της γεύσης και καθιστά δυνατή τη χρήση του στις επαγγελματικές κουζίνε..
Το Γενοβέζικο πέστο «Monti» παρασκευάζεται μόνο με ιταλικό βασιλικό (36%). Η συσκευασία από πολυπροπυλένιο (PP) εξασφαλίζει ιδανική διατήρηση του προϊόντος και εύχρηστη χρήση κατά το σέρβις σε κουζίνες εστιατορίων, καντίνες και ξενοδοχεία. Το προστατευτικό φύλλο που βρίσκεται στο στόμιο του βάζου εγ..
Η vegan πέστο χωρίς τυρί είναι η εναλλακτική του παραδοσιακού γενοβέζικου πέστο. Αυτή η συνταγή δημιουργήθηκε με γνώμονα τους χορτοφάγους και τους vegan πελάτες. Όχι όμως μόνο! ! Είναι επίσης ιδανικό για άτομα με δυσανεξία στη λακτόζη επειδή δεν περιέχει καμία μορφή γαλακτοκομικών προϊόντων. Ετοιμάζ..
«Il pesto di Francesco Biologico», μια συνταγή που μπορεί να διατηρηθεί σε θερμοκρασία ψυγείου και άρα να μην παστεριωθεί. Αυτή η πέστο προφανώς παρασκευάζεται με πρώτες ύλες που προέρχονται εξ ολοκλήρου από βιολογική καλλιέργεια και είναι φτιαγμένη εξ ολοκλήρου σε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Είνα..
Η κόκκινη πέστο του Francesco, μια συνταγή που μπορεί να διατηρηθεί σε θερμοκρασία δωματίου για 18 μήνες, παρασκευάζεται με πρώτες ύλες που προέρχονται αποκλειστικά από βιολογική γεωργία και παρασκευάζεται εξ ολοκλήρου με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, ιταλικό πελτέ ντομάτας και αποξηραμένες ντομάτες..
Η πέστο του Francesco με βασιλικό Γένοβας παρασκευάζεται με τη μοναδική χρήση βασιλικού Λιγουρίας προστατευμένης προέλευσης, τον καλύτερο βασιλικό στις αγορές χάρη στην τρυφερότητα και την έντονη γεύση του. Το άρωμα του βασιλικού συνδυάζεται με την λεπτή πινελιά του έξτρα παρθένου ελαιολάδου. Το τέλ..
Το κόκκινο πέστο του Francesco παρασκευάζεται με βασιλικό Λιγουρίας προστατευμένης προέλευσης, ιταλικό πελτέ ντομάτας, λιαστή ντομάτα και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Το κόκκινο πέστο συνδυάζει όλα αυτά τα συστατικά σε ένα τέλειο πάντρεμα..
Η πέστο Francesco’s με τρούφα γεννήθηκε από την ιδέα του κ. Francesco, του ιδρυτή της εταιρείας, να εμπλουτίσει το παραδοσιακό μας γενοβέζικο πέστο συνδυάζοντάς το με τρούφες. Έξυπνο, πολύτιμο και με έντονο γούστο. Ιδανικό για να δώσει αξία σε ορεκτικά, αλλά και πρώτα πιάτα και... γιατί όχι; Επίσης ..
Η πικάντικη πέστο του Francesco είναι μια λεπτή αλλά πολύ νόστιμη εκδοχή του κλασικού πέστο Γενοβέζικης κουζίνας, που παρασκευάζεται προσθέτοντας πιπέρι τσίλι. Ιδανικό για τα πρώτα πιάτα και ως ντρέσινγκ για σαλάτες και σάντουιτς...
Η σάλτσα ragu vegan είναι η vegan και χορτοφαγική εναλλακτική της κλασικής σάλτσας Bolognese. Δημιουργήσαμε αυτή τη συνταγή για όσους δεν θέλουν να τρώνε κρέας, με σκοπό να τους προσφέρουμε ένα γευστικό προϊόν που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από την κλασική σάλτσα ragu με κρέας. Λοιπόν, το κάνουμε με..