ΣΙΡΟΠΙ ΑΓΑΒΗΣ ΒΙΟ ΧΥΜΑ 25LΤο νέκταρ ή σιρόπι Αγαύης (αγάβης) προέρχεται από την αγαύη που δεν είναι τίποτε άλλο, παρά το κακτοειδές φυτό από το οποίο παίρνουμε και την τεκίλα. Το νέκταρ αγαύης ειναι πιο γλυκό από το μέλι αλλά χάρη στο χαμηλό γλυκαιμικό του δείκτη, δεν προκαλεί απότομες αυξομει..
ΖΑΧΑΡΗ ΝΤΕΜΕΡΑΡΑΗ ακατέργαστη ζάχαρη Ντεμεράρα παράγεται από το ζαχαροκάλαμο, ανήκει στην οικογένεια των ποοειδών και κατάγεται από τη Νέα Γουινέα. Είναι ένας τύπος φυσικής ακατέργαστης σκούρας ζάχαρης από ζαχαροκάλαμο, με μεγάλους κρυστάλλους με χρυσοκίτρινο χρώμα. Η ζάχαρη Demerara είναι ιδανική γ..
ΖΑΧΑΡΗ RAPADURA (sucanat) ΧΥΜΑ ΒΙΟ 25KgΣτερεό προϊόν που λαμβάνεται από την εξάτμιση χυμού ζαχαροκάλαμου με επακόλουθη κοκκοποίηση και κοσκίνισμα, 100% φυσικό. Η ζάχαρη Rapadura περιέχει επίσης βιταμίνες A, C, B1, B2, B6, νιασίνη και παντοθενικό οξύ. Η ζάχαρη rapadura μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ανα..
ΖΑΧΑΡΗ ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΗ (ΧΡΥΣΗ) ΧΥΜΑ ΒΙΟ 25KgΗ ζάχαρη είναι οργανική κρυσταλλική, γλυκαντική ουσία που ανήκει στους δισακχαρίτες, παραγόμενη από την επεξεργασία διαφόρων φυτών. Αποτελεί χημική ένωση ενός μορίου γλυκόζης και ενός μορίου φρουκτόζης ως προϊόν της φωτοσύνθεσης των φυτικών κυττάρων. Ο μ..
ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗΕίδος ζάχαρης με πολύ λεπτούς κόκκους που συνήθως περιέχει ένα 3% άμυλο αραβοσίτου ώστε να μην απορροφά υγρασία. Χρησιμοποιείται κυρίως στην παρασκευή γλάσων ζαχαροπλαστικής και γενικότερα για τη διακόσμηση διαφόρων γλυκών, όπως στο γλάσο ρουαγιάλ ή στην κρέμα σαντιγύ, λόγω της άμεσης διά..
ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΡΥΔΑΣ ΒΙΟ ΧΥΜΑ Φυσικό γλυκαντικό από το νέκταρ που παράγεται από τα άνθη του φοίνικα καρύδας (Cocos Nucifera). Η επεξεργασμένη λευκή ζάχαρη και το σιρόπι καλαμποκιού υφίστανται σημαντική επεξεργασία και ως εκ τούτου αφαιρούνται τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Η ζάχαρη καρύδας, από τ..
Το σιρόπι γλυκόζης, γνωστό και ως γλυκόζη ζαχαροπλαστικής, είναι ένα σιρόπι που παρασκευάζεται από την υδρόλυση του αμύλου. Η γλυκόζη είναι ένα σάκχαρο. Ο αραβόσιτος χρησιμοποιείται συνήθως ως πηγή αμύλου στις ΗΠΑ, οπότε το σιρόπι ονομάζεται "σιρόπι καλαμποκιού", αλλά το σιρόπι γλυκόζης παρασκευάζετ..