Είδος | Κέικ |
- Διαθεσιμότητα: Αποστολή σε 1 έως 3 ημέρες
- Κατασκευαστής: SWEETBAY
- Κωδικός: 009774-500
Δημιουργήστε το πιο λαχταριστό Red Velvet κέικ με το νέο Μείγμα Sweetbay Κέϊκ Red Velvet!
Με
μερικά απλά βήματα μπορείτε να ετοιμάσετε εύκολα και γρήγορα ένα red
velvet κέικ με υφή βελούδου και γεύση που εντυπωσιάζει. Η ευκολία της
συνταγής εξασφαλίζει ένα τέλειο αποτέλεσμα, ενθουσιάζοντας την
οικογένεια και τους φίλους σας. Αφεθείτε στη διασκέδαση της
ζαχαροπλαστικής και απολαύστε τη διαδικασία της δημιουργίας!
Υλικά:
- 500gr Μείγμα Sweetbay Κέϊκ Red Velvet
- 175gr Αυγά (3 τεμάχια)
- 125gr Νερό
- 150gr Ηλιέλαιο
Εξοπλισμός:
- Μπασίνα, αυγοδάρτης, σπάτουλα σιλικόνης, κανάτα για το νερό, φόρμα για κέικ 30x12cm.
- Βήμα 1: Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 160°C-180°C στις αντιστάσεις.
- Βήμα 2: Αλείφετε με βούτυρο και πασπαλίζετε με αλεύρι μία μακρόστενη φόρμα για κέικ διαστάσεων 30x12cm.
- Βήμα 3: Σε μια μπασίνα, ζυγίζετε τα υλικά της συνταγής όλα μαζί. Τα ανακατεύετε όλα μαζί με έναν αυγοδάρτη για 2 λεπτά, μέχρι το μείγμα να δέσει, να γίνει λείο και ελαστικό.
- Βήμα 4: Ρίχνετε το μείγμα στη φόρμα.
- Βήμα 5: Ψήνετε το κέικ για 40-50 λεπτά.
Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε Red Velvet Cupcakes ή Red Velvet Cake Pops!
Συνταγή για cream cheese frosting:
Υλικά:
- 200 gr κρέμα τυριού
- 120 gr ζάχαρη άχνη
- 20 gr γάλα
Οδηγίες Παρασκευής:
Ζυγίστε όλα τα υλικά σε μια μπασίνα και ανακατέψτε με μια σπάτουλα σιλικόνης μέχρι να ομογενοποιηθεί και να γίνει λείο το μείγμα. Απλώνετε το μείγμα με μια σπάτουλα πάνω στο κέικ.
Σύνθεση:
Ζάχαρη, αλεύρι σίτου, κακάο 20-22% λιπαρά, διογκωτικές ύλες: Ε 341i, Ε 450i, E 500ii, γαλακτωματοποιητές: Ε 471, Ε 481, προζελατινοποιημένο άμυλο πατάτας: Ε 1414, αλάτι, μέσο οξίνισης: Ε336i, πηκτικό μέσο: Ε 415, συντηρητικό: Ε 200, αρωματικές ύλες, χρωστική: E 120, βανιλίνη
Διατροφική Αξία ανά 100gr σκόνης μείγματος:
Ενέργεια: 1522,45kj / 364,22kcal
Λιπαρά: 1,79gr
εκ των οποίων κεκορεσμένα λιπαρά: 0,84gr
Υδατάνθρακες: 83,37gr
εκ των οποίων σάκχαρα: 49,78gr
Πρωτεΐνες: 3,66gr
Αλάτι: 0,76gr