Μενού
Καλάθι
Δωρεάν Παράδοση σε όλη την Ελλάδα για αγορές άνω των 40€ και έως 2kg

Σιρόπι Σοκολάτα Kenfood 1kg

Σιρόπι Σοκολάτα Kenfood 1kg
Σιρόπι Σοκολάτα Kenfood 1kg
Σιρόπι Σοκολάτα Kenfood 1kg
Σιρόπι Σοκολάτα Kenfood 1kg
Σιρόπι Σοκολάτα Kenfood 1kg
Σιρόπι Σοκολάτα Kenfood 1kg
Σιρόπι Σοκολάτα Kenfood 1kg
7,90€
Χωρίς ΦΠΑ: 6,99€
  • Διαθεσιμότητα: Αποστολή σε 1 έως 3 ημέρες
  • Κατασκευαστής: Kenfood
  • Κωδικός: 1030003769


Από τις βασικές πρώτες ύλες για ολόκληρη την ζαχαροπλαστικής, ο λόγος για το σιρόπι το οποίο εμπλουτίζει γευστικά μεγάλο μέρος αγαπημένων μας αρτοσκευασμάτων, παγωτών και γλυκών. Το σιρόπι χρησιμοποιείται με πολλαπλούς τρόπους, ορισμένοι από τους οποίους περιλαμβάνουν το γαρνιρίσμα ως την τελευταία πινελιά που ενισχύει οπτικά και γευστικά το γλύκισμα, τη γέμιση και πολλές ακόμη.
Βασική λειτουργία του στον τομέα της ζαχαροπλαστικής είναι να παρέχει υγρασία στα αρτοσκευάσματα, γλυκύτητα και φυσικά γεύση. Επιπλέον, λειτουργεί άρτια ως συνδετικός παράγοντας μεταξύ ζύμης και τελικού προϊόντος, επιτυγχάνοντας γυαλιστερό φινίρισμα.

Η πιο συνηθισμένη όμως χρήση του σιροπιού δεν είναι άλλη από αυτή του παγωτού. Σε κάθε παγωτό που προστίθεται, ενισχύει γευστικά το αποτέλεσμα, χαρίζοντας του ταυτόχρονα λεία και κρεμώδη υφή. Η σειρά της Kenfood με τις τέσσερις διαφορετικές γεύσεις σιροπιού που παρουσιάζει σε καραμέλα, φράουλα, σοκολάτα και βύσσινο, ήρθε να προσθέσει επιπλέον απόλαυση σε όλες τις γεύσεις παγωτού. Η ίδια αυτή σειρά πολλαπλασιάζει τη γεύση και σε άλλου είδους αρτοσκευάσματα όπως τα pancakes, τις βάφλες, κρέπες ακόμη και το γιαούρτι. Η σειρά της Kenfood με τις τέσσερις διαφορετικές γεύσεις σιροπιού.

Εκτός της τέλειας προσθήκης τους στο παγωτό, τα σιρόπια ζαχαροπλαστικής εμπλουτίζουν εξίσου γευστικά και τα πιο κλασικά γλυκίσματα. Για παράδειγμα, για τη δημιουργία κρέμας καραμελέ, τοποθετήστε το υγρό που έχετε ετοιμάσει σε φόρμες που περιέχουν σιρόπι καραμέλας και έπειτα στο ψυγείο. Το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό. Ομοίως, για τη χαρακτηριστική γεύση της αγαπημένης panna cotta η γεύση του σιροπιού με το οποίο θα επιλέξετε να τη στολίσετε, συμβάλλει σημαντικά στην τελική του γεύση. Στην περίπτωση γλυκισμάτων όπως η βάφλα και η κρέπα αφού γαρνίρετε με τα υλικά της αρεσκείας σας, μπορείτε να τη συνοδεύσετε με σιρόπι παγωτού σοκολάτα.

Πηγαίνοντας σε πιο παραδοσιακές γεύσεις, οι λουκουμάδες έχουν το δικό τους μεγάλο φανατικό κοινό στον κλάδο της ζαχαροπλαστικής. Παραδοσιακοί και αφράτοι, το πιο συχνό είναι να εμποτίζονται με σιρόπι μελιού, ωστόσο εσείς δοκιμάστε να προσθέσετε σιρόπι σοκολάτας ή καραμέλας και δώστε μια νέα γεύση στο λατρεμένο επιδόρπιο. Αν η μηλόπιτα είναι από τα αγαπημένα σας γλυκά, προαιρετικά μπορείτε να τη σιροπιάσετε με σιρόπι με γεύση καραμέλα, δίνοντας της μια δροσερή γεύση.

Μη διστάσετε να πειραματιστείτε με διαφορετικούς τύπους σιροπιού και συνδυασμούς γεύσεων και δημιουργείστε υψηλής ποιότητας υφές και γεύσεις που θα πάνε τα γλυκίσματα σας ένα βήμα μπροστά.